Show My Home is voortgekomen uit een bedrijf dat maatwerk interieurs ontwerpt en maakt.

Door middel van computersimulaties geven wij inzicht in de mogelijkheden van een bestaand interieur zonder dat er daadwerkelijk iets moet worden verbouwd of aangepast of zelfs maar opgeruimd.
Vakkundig advies van onze interieurontwerper maakt de presentatie van uw woning veel aantrekkelijker en zal de aandacht van potentiële kopers vasthouden.

Het geven van een duidelijk beeld lijkt eenvoudig maar is dat niet.Waarom zien uw vakantiefoto’s er altijd net anders uit dan de mooie beelden uit de brochures? Of  waarom lijkt het zo simpel als Roger Federer die bal strak in de uiterste hoek slaat, terwijl de meesten van u op de baan anders presteren?

Het antwoord is simpel, gerichte scholing en veel, heel veel trainen.

Show My Home is expert in het zien en laten zien van de mogelijkheden van uw woning.

Een professionele visualisatie van Show My Home laat uw woning opvallen en trekt meer geïnteresseerden.

Bovendien zijn allerlei bedrijven, stuk voor stuk experts op hun vakgebied met jarenlange ervaring, verbonden met Show My Home zodat de koper van uw woning makkelijk contact kan leggen met vertrouwde professionals op het gebied van wonen. Deze specialisten werken met elkaar samen voor een optimale planning en uitvoering van de werkzaamheden.

De succesvolle presentatie van uw woning is bij de specialisten van Show My Home in goede handen.

Show My Home biedt u alle professionals voor een zorgeloze bemiddeling bij de presentatie, de verkoop, verhuur en het opnieuw inrichten van uw woning. Gun uzelf rust en laat Show My Home voor u werken.

Rust, plezier en een goed resultaat tijdens het doorlopen van dit traject is een keuze, de keus is aan u.

Missie en Visie >