woningstoffering

Graag stellen wij ons even aan u voor. Bij van Wiefferen in Amersfoort kunt u terecht voor kwaliteit en vakmanschap, bekwame adviseurs, de beste stoffeerders, klinkende service en jarenlange ervaring.

Met ons “alles onder één dak” concept kunnen wij particulieren en bedrijven ont zorgen op het gebied van vloeren, gordijnen, binnen-/buitenzonwering, behang en schilderwerk.

Dit blijkt onder meer uit de diverse “shops” en presentatiemogelijkheden van toonaangevende merken als Forbo, Parade, Alloc, TFD, Holland Haag, Kendix, Luxaflex en de Ploeg waardoor onze showroom voorzien is van de laatste trends.

Samen met onze eigen stoffeerders en styliste gaan wij voor een mooi eindresultaat en… een tevreden klant!

In 2013 zijn wij uitgeroepen tot Luxaflex® Select dealer. Hieruit blijkt dat wij ons binnen onze categorie duidelijk onderscheiden op zaken als verkoopondersteuning en advies op maat.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij Binnen. Binnen is dé winkelformule voor de moderne specialist in vloeren en raamdecoratie die actief wil deelnemen met de woonactieve consument als doelgroep en met de kernwaarden advies, inspiratie, kwaliteit en trends hoog in het vaandel.